Faciliteiten

Zorgeloos genieten van uw verblijf!

WiFi

In alle verblijven kunt u gratis gebruik maken van WiFi. Er wordt snel internet aangeboden via glasvezelkabel. De betrouwbaarheid van het digitale netwerk op Curaçao is redelijk. Houd er wel rekening mee dat er een storing kan optreden.

Eindschoonmaak

De eindschoonmaak wordt door ons verzorgd. Wij brengen hier € 100 per appartement voor in rekening (indien gewenst een tussenschoonmaak voor € 75).

Zwembad


Het gebruik van het zwembad is uitsluitend voor onze gasten en op eigen risico. Vanaf 08:00 tot ongeveer 22:00 uur (tijdstip waarop het zwembadlicht uit gaat) kunt u hiervan gebruik maken. Zwemmen in de avond tot 22:00 uur is toegestaan mits er geen geluidsoverlast voor de directe omgeving plaatsvindt. Indien u gasten uitnodigt die gebruik van het zwembad willen maken, dient u dit vooraf aan ons te melden,
Het zwembad is ongeveer 1,65 m diep. 
Ouders/verzorgers met kinderen die niet kunnen zwemmen, zijn zelf verantwoordelijk voor de veiligheid van de kinderen!

Parkeren

Op het terrein van het complex zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, om de boodschappen uit te laden kunt u bijna tot aan de deur parkeren. Op 25 meter afstand van het appartement zijn ruim voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Extra lakenset


Wekelijks worden de lakensets van de bedden verwisseld. Dit is bij de huurprijs inbegrepen. Wanneer u tussentijds een extra verschoning wilt, is dit mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 2,50 per verschoning en verrekenen wij achteraf met de borgsom. Voor het kinderbed is dit gratis.

Autohuur

Op het vliegveld zijn auto’s te huren bij de bekende grote verhuurbedrijven. We raden wel aan dit tijdig te doen aangezien er in drukke weken maar een beperkt aantal auto’s beschikbaar is. Tevens zijn er een aantal lokale huurbedrijven actief. Wanneer u hierbij reserveert, houd er dan rekening mee dat ze geen toegang hebben tot het vliegveld.

Boothuur

In de nabijheid van het appartement zijn er verschillende aanbieders van boottrips. Wanneer u aangeeft bij het appartement opgehaald te worden, is dat meestal goed mogelijk. Binnenkort zal het zelf huren en besturen van een boot ook mogelijk zijn, zodat u zelf de lagune kunt verkennen.

Ophaal- en wegbreng service vliegveld Hato

Wij kunnen ervoor zorgen dat onze vaste taxichauffeur u bij aankomst van het vliegveld ophaalt en na afloop van de vakantie weer terugbrengt. Voor deze service brengen wij € 15 per persoon in rekening, voor het ophalen en het wegbrengen. Kinderen jonger dan 4 jaar worden gratis vervoerd. Als u hier gebruik van wilt maken, kunt u dit bij uw reservering aangeven.