De appartementen

Direct gelegen aan het Spaanse Water

Onze appartementen zijn direct gelegen aan het Spaanse Water, een unieke locatie. En met een eigen ligplaats voor een (huur)boot ligt de hele lagune aan uw voeten.

De appartementen zijn begin 2019 volledig vernieuwd en smaakvol ingericht met kwaliteitsmeubilair. De porch (het overdekte terras) is ruim en voorzien van een luxe loungeset en ruime eettafel. Bovendien is het prettig op de wind gelegen en het uitzicht op de jachthaven en het Spaanse Water is gevarieerd.

De zespersoons duplex appartementen zijn met 175 m2 per stuk ruim opgezet en de vertrekken hebben aangenaam hoge plafonds.

Per appartement zijn er drie slaapkamers, elk met een eigen badkamer, toilet en airconditioning.

Indeling

Woonkamer/open keuken

In de ruime woonkamer met hoge plafonds en een vide vindt u een zespersoons bank waarvan u kunt kijken naar een 65 inch TV scherm (Netflix, Apple TV, YouTube). Een ruime bartafel met zes zitplaatsen en een geheel vernieuwde keuken met vaatwasser, inductiekookplaat, ruime koelkast/vriezer met ijsblokjesmachine in de deur en gekoeld gefilterd drinkwater. Alle voorzieningen om zelf te koken zijn aanwezig, inclusief kookgerei.

Porch (overdekt terras)

Ruim opgezet met een schitterend uitzicht kunt u op de comfortabele teakhouten loungeset van de omgeving genieten. De wind maakt het verblijf aangenaam en een tropisch buitje maakt u niet nat. Een ruime eettafel biedt de mogelijkheid om buiten te lunchen of dineren.

Master bedroom

Ruime tweepersoons slaapkamer met boxspring bedden (twee bedden van 200 x 90 cm). De moderne en zeer stille inverter airco met vaste bediening biedt de gewenste verkoeling. Indien gewenst kunnen de ramen ook opengezet worden. De master bedroom heeft een eigen badkamer met douche en toilet en een walk-in closet.

Tweede slaapkamer

Deze beschikt eveneens over twee losse boxsprings (eveneens 200 x 90 cm) welke tezamen of losgezet kunnen worden. Ook hier is eenzelfde airco aanwezig. De eigen badkamer met toilet is direct naast de slaapkamer gelegen.

Bovenverdieping

Op de bovenste verdieping van het duplex appartement is de derde slaapkamer te vinden. Ook hier zijn weer te vinden de twee boxspring matrassen, een airco en een eigen badkamer met douche en toilet. Tevens is er nog een vide te vinden met een wasrek.

Overige voorzieningen

Het appartement is voorzien van een wasmachine, brandblusser en rookmelders.

Buiten

Achter het appartement is een zwembad gelegen voor een verkoelende duik.

De eigen ligplaats aan de steiger is te bereiken via de ingang naast het restaurant Taboossh!

Op het eigen terrein van het complex zijn voldoende parkeerplaatsen te vinden, waar uw (huur)auto veilig staat. Parkeren is op 25 meter, maar voor het uitladen van de boodschappen of koffers kan tot aan het appartementenblok gereden worden.