Omgeving Jan Thiel

Ontdek Curaçao vanuit het schitterende Spaanse Water

Uitzicht

Vanuit het Spaanse Water heeft u altijd mooie uitzichten en kijkt u uit op de Tafelberg, Seru Boca en Kabrietenberg. In de heuvels rond het Spaanse Water liggen veel grote villa's van Nederlanders. U vindt er ook de wijk Jan Sofat, een exclusieve woonwijk op een plek waar vroeger een plantage was.

Stranden

Het strand van Jan Thiel is op korte afstand te vinden (twee minuten met de auto).

Natuur

In en rond het Spaanse Water vindt u pelikanen, fregatvogels en vele andere soorten vogels, schildpadden en veel vissen.

Klein Curaçao

Vanaf het Spaanse Water vertrekken boten voor een excursie naar Klein Curaçao. Een dergelijke excursie is echt iets wat u gedaan moet hebben wanneer u op vakantie bent op Curaçao. Klein Curaçao is een onbewoond eiland voor de kust van Curaçao. Het is een ideale plek om te duiken of te snorkelen.

Voorzieningen in de buurt

De appartementen liggen aan het einde van de Caracasbaaiweg ten oosten van Willemstad in één van de mooiste wijken op het eiland, en door de geweldig mooie ligging hebben ook een aantal grote resorts zoals o.a. Chogogo, Livingstone en Papagayo daar hun locatie gevonden. Ook vindt u hier de gezellige beachclub Zanzibar, verschillende restaurants, winkeltjes, een duikschool en een sportschool. Voor wie een gokje wil wagen is er ook een casino en voor de dagelijkse boodschappen een supermarkt (Van Tweel/Albert Heijn).

 Direct naast de appartementen is het sfeervolle restaurant Tabooshh! gelegen, het voormalige De Kleine Wereld. Tevens zijn de restaurants aan de vissershaven ook op loopafstand te vinden. De duikschool is hier ook te vinden (allen binnen 300 m).

 De wijk Jan Thiel ligt ongeveer 25 minuten met de auto van het vliegveld. Naar Willemstad centrum rijdt u in 15 minuten en op 10 minuten rijden bent u bij nog meer populaire stranden zoals Seaquarium Beach waar u met dolfijnen kunt zwemmen en Mambo Beach, de van oudsher populaire Beach club.